آشنایی با سقف کاذب باریسول و مزایای استفاده از آن

588

سقف کاذب باریسول از پی وی سی ساخته شده و در برابر صوت، گرد و غبار عایق است. سقف کاذب باریسول گزینه ای عالی برای استفاده در فضا های مختلف است.

سقف کاذب باریسول یک نوع سقف کاذب مقاوم است که از پی وی سی ساخته شده است. البته دارای ریل های آلومینیومی هم می باشد که با جایگیری مناسب در سقف فضا را برای نصب صفحات پی وی سی آماده می کنند. غیر قابل حریق بوده و حرارت دادن مقاومت آن را بالا می برد. این نوع سقف کاذب در طرح ها و رنگ های گوناگونی به بازار عرضه می شود.

سقف کاذب باریسول را به عنوان سقف کشسان هم می شناسند. این نوع سقف های کاذب ابتدا توسط یک شرکت فرانسوی به بازار عرضه شده اند و دلیل این که نام شان باریسول است هم همین است.

7725

استفاده از سقف کاذب باریسول چه مزایایی دارد؟

سقف باریسول نوعی سقف کاذب است که به آسانی می توان آن را از محلی که مورد استفاده قرار گرفته شده است جدا و به مکانی دیگر منتقل کرد.

استفاده از مواد عایق موجب جلوگیری از اتلاف انرژی می شود. سقف باریسول به عنوان یک عایق خوب عمل می کند و نه تنها موجب صرفه جویی در مصرف انرژی می گردد بلکه موجب می شود صدا هم عبور نکند و در نتیجه برای فضایی که بخواهیم سر و صدا نباشد می توانیم از آن استفاده کنیم. این نوع سقف حتی وقتی ضخامت کمی هم دارد همین خاصیت آکوستیک بودن را دارا است زیرا این خاصیت به دلیل کشسانی بودن آن است. پس لزومی به استفاده از نمونه های خیلی ضخیم وجود ندارد.

نکته مهمی که در مورد این نوع سقف وجود دارد این است که این سازه سبک را می توان به آسانی نصب کرد و نحوه نصب به این صورت خواهد بود که ورق های کشسان پس از قرار دادن پروفیل ها در محل نصب می شوند.

گفتیم که این سقف ها از ورق های پی وی سی ساخته می شوند. این ورق ها در برابر گرد و غبار و آلودگی مقاوم بوده و جذب بسیار پایینی دارند. علاوه بر این می توان این ورق ها را با مواد مخصوص به آسانی شست و ضدعفونی کرد.

سقف کاذب باریسول ایمنی خوبی دارد و از این جهت استاندارد می باشد.

سقف باریسول را می توان به آسانی با سقف های دیگر ترکیب و تلفیق کرد و محدودیتی در این مورد وجود ندارد. مثلا سقف های کنفی،‌ گچی و یا فلزی را می توان در کنار این سقف ها به کار برد و مدلی تلفیقی طراحی کرد. این ویژگی در بین سقف های کاذب برای سقف باریسول منحصر به فرد است و سقف کاذب دیگری دارای چنین خاصیتی نیست.

سقف باریسول می تواند وزن بالایی را تحمل کند بدون این که تخریب شود و یا آسیب ببیند. دلیل این ویژگی خاصیت کشسانی آن می باشد. زیرا بالا بودن خاصیت کشسانی موجب می شود که شکنندگی کم باشد و در نتیجه قابلیت تحمل بار بالاتر می رود. همین ویژگی سبب می شود که در زمان بروز بلایای طبیعی نظیر زلزله عملکرد بهتری داشته باشند. اگر آوار روی این سقف ها بریزد چون کشسان هستند نمی ریزند و نکته جالب توجه این است که پس از تغییر شکلی که برای سقف در اثر تحمل چنین بار بالایی اتفاق افتاده می توان با حرارت دادن، ‌آن را به شکل اولیه ای که داشته برگرداند.

7726

سقف کاذب باریسول چه کاربردی دارد؟

برای استفاده و نصب سقف باریسول محدودیتی وجود ندارد و می توان از آن برای ساختمان های اداری،‌ مسکونی، صنعتی و تجاری استفاده کرد. نمونه هایی از این نوع سقف کاذب در اتاق خواب،‌ بیمارستان ها،‌ سالن های همایش و … نصب شده که هر کدام جلوه خاص خود شان را داشته اند.

سقف کاذب باریسول چگونه نصب می شود؟

همان طور که پیش از این هم گفتیم نصب کردن این نوع سقف کاذب فرآیند آسان و راحتی است. اولین مرحله این است که باید طرحی که می خواهیم اجرا شود را انتخاب کنیم. وظیفه ریل های آلومینیومی نگهداری ورق های سقف است اما به طوری که در معرض دید نباشند. در مرحله بعدی سقف را که آماده است با کمک همین ریل ها در محل مناسب اش قرار می دهیم و سپس باید ورق های پی وی سی سقف در معرض باد گرم قرار بگیرند تا در جای مناسب شان ثابت شوند. مرحله بعدی نور پردازی است که تاثیر زیادی بر زیبایی سقف دارد و باید به آن دقت زیادی داشت. نور پردازی را بر اساس ضخامتی که سقف دارد تعیین و طراحی می کنند. اگر نیاز است که روی سقف نور قوی داشته باشیم، مثلا نمونه باریسول هایی که دارای ستاره هستند،‌ در این صورت باید از لامپ های ال ای دی استفاده شود. لامپ مهتابی، ‌لامپ اس ام دی و هم چنین لامپ های هالوژنی از نمونه های دیگر لامپ می باشند که در این سازه مورد استفاده قرار می گیرند.

7727
منبع: تحریریه ساختمون

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.